Fitness termünk

Image

A Fittslim Speedfitness Stúdió 2012 óta működik Budapesten, a XVIII. kerület kertvárosi részén, a Zaragóza (korábban Elefánt) lakópark nemes utcai üzletsorában.

Könnyen megközelíthető. A gépjárművel érkezők számára a stúdió előtt ingyenes parkolási lehetőség van.

A BKV-val közlekedők a lőrinci Béke tér felől, vagy Pestszentimre központ felől a 166-os vagy a 266-os busszal, míg Kőbánya Kispestről a 182-es vagy 282E jelzésűvel érhetik el.

Image
Családias környezetben várunk minden kedves vendéget. A stúdióban külön gyermek sarok van kialakítva, ahol a kisgyermekek el tudnak játszani, amíg a szülők edzenek. Így az edzés idejére nem kell külön gyermekfelügyeletről gondoskodni.
Az előtérben kényelmes kanapén lehet elfogyasztani energetizáló italunkat, amelyet az edzés előtt biztosítunk, illetve a végén is azoknak, akik nagyon elfáradtak az edzéstől. A zárt öltöző mellett lehetőség van a zuhanyozásra, amelyhez a szükséges eszközöket (tisztálkodó- és illatosító szerek, törülköző) is biztosítjuk.
Image

Edzés előtt vagy után lehetőség van a vibrotréner használatára, amely még meggyorsítja a kívánt eredmény elérését.

Szakképzett edzők segítenek a kellő eredményt elérni. Mindenki igény szerint választhatja meg edzőjét, hiszen mi a vendégek igényeinek minél teljesebb körű kielégítéséért vagyunk.

speedfitness_ft_logo2018.png

Fittslim Studió

Telefon: 06-70-584-7471

E-mail:info@fittslim.hu

© Copyright 2020 Fittslim. All Rights Reserved.